Een bijzondere high tea vol chocoladegenot

Gezellig samen met een vriendin, je moeder of zus, of een collega even een momentje voor jezelf? Kom dan volop genieten bij ijs- en lunchcorner Chill met een overheerlijke high tea in Nistelrode. Je kunt kiezen uit verschillende uitgebreide high teas, alleen met onbeperkt koffie/thee en diverse lekkernijen, maar één ding blijft hetzelfde: chocolade speelt de hoofdrol!

High tea met chocoladefondue

Een high tea is een super lekkere en gezellige manier om jouw lunch (of brunch, of middag, wat jij wilt!) door te brengen. Dat geldt dubbel en dwars voor de chillicious high tea van Chill. Hier krijg je namelijk niet alleen 3 belegde broodjes en 2 heerlijke wraps, maar ook een heuse chocoladefondue (wit, melk óf puur) inclusief dipsels zoals fruit, spekjes en koekjes. Sluit af met een bolletje ijs in een van onze ambachtelijke smaken.

Hebben jullie niet precies dezelfde smaak of kun je gewoon niet kiezen? Ga dan voor de high tea ‘Tricolore’. Geen keuzestress, want hierbij krijgen jullie 3 chocoladefondues: 1 puur, 1 melk en 1 wit. Experimenteer met de verschillende zoetigheden en dips om tot de lekkerste smaakcombinaties te komen! Liever 2 puur en 1 wit, 2 melk en 1 puur of een andere combinatie? Dat regelen wij graag voor je. Uiteraard inclusief dezelfde lekkernijen als bij de reguliere high tea.

Prijs: €19,95 p.p., min. 2 personen

Voor meer informatie of om direct te reserveren bereik je IJs- en Lunchcorner Chill in Nistelrode via tel. .. of het online formulier. Natuurlijk ben je tevens van harte welkom gewoon eens binnen te stappen bij ons aan de Weijen 24. Zien we je snel?

 

 

 

 

IJs- en lunchcorner Chill

Kom gezellig langs voor een lekker ijsje, een voedzaam broodje of een doosje heerlijke bonbons!